adela-stefanescu
Conferinte / Campanii

#7 Adela Ștefănescu – Cea mai importantă lecție de când am devenit părinte

Acest articol face parte din campania “Tu ce lecție importanta ai învățat de la copilul tău odată ce ai devenit părinte?”

Mi-am dorit sa încep acest proiect, pentru că eu am simtit cum venirea pe lume a copiilor m-a transformat personal, determinând sa ma dezvolt, sa-mi pun întrebări, sa caut răspunsuri. In același timp, ma gândeam ca nu sunt singura care trece prin asta. Sigur sunt si alți părinți care isi învata propriile lecții prin copiii lor, așa ca am adresat aceasta întrebare unor oameni pe care eu ii admir.

Invitata de astăzi a acceptat sa răspundă la întrebare si sa scrie despre experiența ei proprie.

Se zice că ochii sunt poarta de intrare în sufletul omului, iar dacă este așa atunci sigur Adela este plină de bunătate, înțelepciune și dragoste.

Pe Adela am avut-o ocazia să o cunosc în cadrul unui grup de Cercul siguranței. Am descoperit un om plin de viață, cald și bun, cu niște ochi negri pătrunzători. Este o femeie frumoasă și caldă, genul acela de om cu care stai de drag la povești și care, indiferent despre ce subiect vorbește, îți transmite o stare de bine.

Vă las mai jos experiența Adelei, mamă de Giuli.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Venirea Giuliei pe lume mi-a schimbat viața,într-adevăr. Nu pot sa zic ca înainte era rău, dar după ce a venit ea a fost mai bine. Am învățat ce e spaima adevarata când a căzut din pătuț (deoarece am avut o viața liniștita, fără traume). Pentru mine atunci a fost un moment foarte greu, ea avea aprox 6 luni. 5 minute am zis ca înnebunesc de spaima pana am văzut ca e bine. Am învățat ce e răbdarea cu adevărat , am învățat iubirea de mama ,care nu se compara cu alta iubire .

Am învățat ca e foarte importantă liniștea mea sufleteasca pentru a fi și ea liniștită, transmiterea de stare de la mine la ea se facea foarte ușor, chiar de când era nou-născuta.

Și cel mai important,am învățat ca un copil e cu adevărat comoara familiei, nimic material nu contează, dacă nu este copilul sănătos sau dacă este nefericit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Multumesc Adela pentru deschiderea sufletului!

Diana Vijulie – Cea mai importanta lecție de cand am devenit părinte 

Ana-Maria Ivan (Zâna Scutecel) – Cea mai importanta lecție de cand am devenit parinte

 

Îți mulțumesc că citești articolele mele! Te invit alături de mine și pe celelalte platforme online:

Facebook:Blog – Andreea Arsene

Instagram: AndreeaArsene.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *