Club de Carte inEdu
CĂRȚI

Clubul de Carte vine cu o noutate

Știți câte pagini am citit noi în cadrul Clubului?

2568 de pagini citite din ianuarie și până la finalul lunii august, 18h împreună + multe alte ore petrecute de fiecare dintre noi cu cărțile în brațe.

În fiecare lună ne-am întâlnit și am citit împreună. Am vorbit despre cărți, am râs, am lăcrimat uneori, ne-am simțit bine și am format o comunitate de cititori, și nu numai. Ne dorim împreună să creștem și să ne dezvoltam personal, ducând cu noi mai departe, în familii sau în zona profesională, toate aceste beneficii câștigate din paginile parcurse sau din interacțiunile noastre.

M-am gândit cât de fain s-au legat lucrurile de la lună la lună, cum fiecare dintre noi a mai adus cel puțin o persoană sau a vorbit despre ceea ce facem noi cu alți curioși să afle mai multe detalii.

Sunt oameni care ne urmăresc de la distanță, care nu pot veni la întâlniri, însă citesc în paralel cu noi cărțile.

Sunt oameni care își doresc să vină, însă programul de la lucru nu le permite prezența în intervalul ales, cu toate astea citesc și ei.

Sunt oameni care au adus schimbări în viețile proprii după ce au citit despre relația de cuplu, despre creșterea copiilor sau despre povești de viață demne de film.

Clubul nostru de Carte este o reușită!

Dacă cel puțin un om găsește mai multă putere interioară sau un grup de care să simtă că aparține, atunci cu siguranță ceea ce facem noi a adus un impact.

Începând de luna aceasta, vrem să aducem și mai multă valoare adăugată întregii noastre comunități de cititori.

Astfel, în fiecare ediție a Clubului de Carte vom avea un invitat special, specialist pe aria lui profesională, care ne va învăța / vorbi / prezenta / răspunde la întrebări despre subiecte legate de viață. Cu toții avem o sumedenie de întrebări, pe care nu știm cui să le adresăm, către cine să mergem, în cine să avem încredere. Ei bine, căutăm să construim acest cadru prin comunitatea creată în jurul cărților.

Avem în grupul nostru de cititori oameni cu experiență pe diverse zone profesionale, așa că îi punem în valoare pe fiecare în parte și adițional aflăm o mulțime de informații utile.

În luna Septembrie, ne va fi alături dr. Alina Lupas, medic stomatolog. Alina este prezentă la fiecare întâlnire a Clubului, fiind activă și aducând multe perspective volumelor citite. Pe lângă pasiunea pentru cărți, Alina mai are o pasiune: dinții. Ea a acceptat să ne fie alături și din rolul de medic stomatolog.

“Prevenția la copii și adulți” este tema pe care ea o va aborda în 24-Septembrie. Vă invităm să ne fiți alături!

Citim, vorbim despre cărți, despre ce putem prelua ca inspirație pentru viața proprie și, adițional, ne informăm despre sănătatea noastră.

Evenimentul este aici:  Club de Carte #9

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Îți mulțumesc că citești articolele mele! Te invit alături de mine și pe celelalte platforme online:

Facebook: Blog – Andreea Arsene

InstagramAndreeaArsene.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *