social-media-for-parents-2018
Conferinte / Campanii,  Slider

Cum s-a văzut de acasă Social Media for Parents 2018?

În ultimii 3 ani, 19 iulie mă găsea la București, la evenimentul dedicat bloggerilor pe nișa de parenting. Dar anul acesta nu am mai putut ajunge. Motive sunt multe și le găsesc ușor (ziua de naștere a lui Răzvan, Alex mică, un drum prea lung în formula aceasta, oboseala mea acumulată, etc), dar cred că de fapt am simțit nevoia să fiu acasă. Ar fi fost un efort prea mare în acest moment, pe care am simțit că nu-l pot duce.

De obicei, ajungeam cu Miha la București cu o seară înainte. Ne delectam cu o plimbare, o cină bună și povești. Dimineața mâncam un mic-dejun excelent, apoi mergeam spre sala evenimentului. Socializam, ne găseam un loc bun și absorbeam tot ce auzeam.

Ei anul acesta, a fost un pic altfel, pentru că și contextul este altul.

Partea foarte bună a lucrurilor este că m-am bucurat de eveniment, chiar dacă fizic nu am fost în sala. El s-a transmis live, așa că de la 9 dimineața am fost conectată și am urmărit integral prima (Parenting trends) și ultima parte (Blog talk), parțial a doua sesiune (The challenges of the modern parent).

Ce mi-a plăcut?

  • Calitatea imaginii și a sunetului.
  • Moderatorii au fost foarte faini. Miruna și Florina se potrivesc tare bine în rolul acesta.
  • Vorbitorii în poporție de 90% au atins subiecte interesante, în schimb alții mi se pare că și-au făcut doar reclamă, nu au dat efectiv ceva valoros de luat mai departe. Otilia Mantelers a fost preferata mea în primul panel. Admir la ea că spune lucruri atât de complexe cu simplitate și cu puține cuvinte.
  • Sesiunea de Blog talk – cred că a fost una din cele mai faine de până acum. Mi-au plăcut întrebările Florinei, mi-au plăcut bloggerii invitați și abordarea. A fost interesant să vedem opinii diferite, contradictorii pe ici pe colo, dar cu autenticitate. Până la urmă fiecare ia cu el ceea ce i se potrivește și e bine să fie o paletă de abordări variată pe scenă.

Ce mi-a lipsit?

  • Socializarea de la fața locului cu ceilalți oameni cu care împărtășesc idei comune.
  • Dinamica specifică acestui eveniment care se simte acolo, în sală, pe holuri, în curte.
  • Cunoașterea live a celor pe care îi știu și îi urmăresc în online.

Una peste alta, a meritat să urmăresc de acasă. Este un timp câștigat, dar tot prefer să fiu fizic acolo. Recuperez la Webstock în octombrie 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *