la-multi-ani-cu-recunostint
Gânduri

La mulți ani cu recunoștință!

Azi este revelionul, trecerea din anul 2017 în anul 2018. Cei mai mulți dintre noi privim restrospectiv la tot ce a fost în anul acesta. Ne uităm la momentele bune, la momentele în care am căzut, la puterea pe care am avut-o să ne ridicăm și să mergem mai departe.

Poate unii încă se simt căzuți, încă se simt acolo jos, apăsați de griji, împovărați de durere. Lor în special, vreau să le trimit o îmbrățișare și un iz de speranță, că va fi mai bine, că va reveni soarele chiar dacă norii par groși deasupra lor. Știu că e greu de crezut și pare că nu mai vine luminița de la capătul tunelului, dar încet încet se va desluși o mică licărire. Cu încredere, speranță și înconjurați de oamenii potriviți care să fie cu adevărat un suport, se pot depăși greutățile. Și apoi, toate aceste momente grele aduc cu ele o învățătură, un moment în care poate realizăm lucrurile cu adevărat importante din viața noastră, în care ne revizuim direcția, oamenii cu care ne-am înconjurat. Cred că aceste momente grele aduc cu ele mai multă înțelepciune.

Poate sunt oameni în culmea împlinirilor, fericiți și mulțumiți de tot ce trăiesc. Lor aș vrea să le transmit să aducă un moment de recunoștință pentru tot ce s-a întâmplat, pentru energia și efortul lor, pentru oamenii pe care i-au avut aproape și care i-au ghidat sau pur și simplu pentru că azi pot râde și se pot bucura de tot.

Pentru noi, anul 2017 se încheie în familie, la fel cum a și început. Se încheie cu speranța anului nou care ne va îmbogăți cu un nou membru, dar și cu planuri profesionale și personale.

Sunt recunoscătoare pentru întreg anul 2017, pentru că am fost aproape unii de alții, pentru că suntem sănătoși și ne putem bucura de aerul proaspăt și de razele soarelui dimineața.

Vă mulțumesc vouă pentru că mă citiți, pentru că îmi scrieți, pentru că aveți încredere în mine!

În noul an, îmi doresc sănătate, liniște și pace în suflet! Îmi doresc să fim mai buni, să fim mai mult decât să facem, să fim mai conștienți de tot ce trăim, să reducem acel pilot automat!

Vă doresc și vouă tot ce îmi doresc pentru noi, sănătate, echilibru și liniște interioară!

Sursa foto: Pexels

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *