Psihoterapie de familie

Familia este un sistem în care fiecare membru este influențat de celălalt. Când ție nu îți este bine, fii convins că și cei ai casei simt și văd asta. Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că pentru noi și pentru propriii copii creăm busole care să-I ghideze spre fericire și împlinire.

Familia este spațiul în care fiecare dintre noi ne-am construit ca oameni. De acolo a început, cu fundația…

Apoi am continuat cu școala absolvită, joburile avute, oamenii cu care ne-am înconjurat, relațiile anterioare.

Familia de origine își pune o amprentă majoră asupra noastră ca indivizi. Am primit atunci busola de orientare în viață.

Sunt momente când ne pierdem busola, nu mai știm să o citim sau ajungem pe tărâmuri noi pe care nu le putem desluși. Sau ne revoltăm asupra busolei primite, nu ne identificăm cu ea, nu (mai) e despre noi.

Psihoterapia de Familie este pentru cei care:

  • Își doresc o relație mai bună cu proprii părinți, cu busola primită      
  • Își doresc o relație armonioasă cu partenerul de viață și cu copiii   
  • Caută soluții pentru cum să fie aproape de cei dragi în momente dificile (boală, depresie, anxietate, pierderi de job)      
  • Au nevoie de mai multă claritate pentru etapa în care se află: familie cu copii mici, adolescenți, vârsta de mijloc, pensie      
  • Vor să găsească busola în familia construită de ei

Familia este un sistem în care fiecare membru este influențat de celălalt. Când ție nu îți este bine, fii convins că și cei ai casei simt și văd asta.

Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că pentru noi și pentru propriii copii creăm busole care să-I ghideze spre fericire și împlinire.

Pentru a programa o ședință te rog completează formularul de mai jos.

Această pagină folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor funcționalități. Află mai multe