Worksop-uri, ateliere personalizate

Nevoile echipelor și ale grupurilor de oameni diferă. Plecând de la nevoile care există pentru oamenii tăi, putem crea un eveniment de creștere și dezvoltare adaptat și personalizat, având informații din știință și practică.

Când oamenii din echipă își dezvoltă abilitățile de relaționale, întreagă echipă funcționează mai bine. Avem nevoie de oameni care să aibă cunoștințe tehnice, la fel cum avem nevoie ca acei oameni să poată lucra cu cei care depind de ei în flow-ul sarcinilor.

Am lucrat 12 ani într-o companie multinațională, am fost membru în echipe și am coordonat la rândul meu echipe. Atunci am înțeles importanța dezvoltării oamenilor atât tehnic, cât și din prisma caracteristicilor personale: comunicare, încredere, organizare, empatie și compasiune, grijă față de sine și față de ceilalți.

Când crești echipa într-o modalitate sănătoasă, bazată pe reciprocitate, responsabilitate, respect, asumare, crești pe termen lung.

Când te bazezi pe frică, pedepse, șantaj, creezi un cerc vicios din care toți pierdeți: tu – liderul, angajatul și compania.

Sunt aici pentru a înțelege nevoile tale ca lider și ale echipei tale pentru a vă atinge rezultatele și altfel. Împreună personalizăm un eveniment de creștere și dezvoltare adaptat vouă.

Pentru a programa o ședință te rog completează formularul de mai jos.

Această pagină folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor funcționalități. Află mai multe