Despre Mine

11947835_10204879986703913_979177515024415235_oBine ai venit pe blog-ul meu!

Sunt Andreea Arsene, 30 de ani, iubitoare de natură și de experiențe în mijlocul ei, pasionată de psihologie umană și de familie.

Am 2 copii (Maria și Ioan), un soț minunat (Răzvan) și o familie lărgită (bunici, mătuși, veri) foarte faină. Îi vei descoperi în aventurile noastre descrise pe blog.

Am ales să scriu despre noi, despre familie, despre excursiile noastre, despre bine și mai puțin bine, despre viața noastră, despre cărțile pe care eu le citesc, despre locurile frumoase în care mergem.

Susțin viața de familie și educarea copiilor prin respect și iubire, fără teama că vor fi răsfățați.

Sunt într-o continuă dezvoltare personală și profesională. Pe lângă job-ul full time dintr-o companie automotive, sunt în curs de Formare în Psihoterapie Familiala Sistemică. Sunt Formator al Programului de Educație Parentală Cercul Siguranței și susțin sesiuni de training cu părinții și educatorii pe această tematică.

Îmi place să alerg, să citesc, să merg pe munte, să merg la mare, să îmbin natura cu viața de familie.

Rămâne să mai descoperi pe parcurs, citind articolele din blog, despre mine, despre ce mai fac, despre oamenii dragi din jurul meu, despre activitățile noastre.

Colaborări:

* Social Media for Parents 2016

* 4 Career – Atelier: „Disciplina și cooperare fără țipete. Cum folosim limitele în relația părinte-copil”

* Social Media for Parents 2017

* Implică-te și schimbă destine pentru copiii de la Louis Turcanu – Campanie de donare de sânge pentru copiii aflați în secția de Oncologie

* Webstock 2017

Cu drag,

Andreea