Gânduri

Bun venit în “casa” nouă!

Cu acest articol, vreau să vă urez bun-venit în noua mea casă. A fost o lungă perioadă de timp de pauză care, parțial, se datorează modificărilor tehnice, parțial ritmului nou de viață la care mă acomodez.

Blogul a suferit câteva modificări absolut necesare. Le aveam în gând din octombrie anul trecut. Am început munca la ele alături de un om care se pricepe la partea tehnică, dar a fost o muncă sacadată. Au intervenit alte proiecte și pentru mine și pentru el, au venit sărbătorile, iarăși alte proiecte, așa că iată-ne aici. După mult timp, în noua formulă online.

Mai sunt aspecte tehnice și de structură de modificat, dar le voi face din mers. Până atunci, vreau să mă bucur ca un copil de jucăria nouă.

Vă invit să (re) descoperiți blogul, articolele de suflet, noutațile de aici și de ce nu, să-mi sugerați câteva direcții de ajustare. Sunt deschisă!

Adițional, vă mai spun eu o noutate. Începând cu următorul articol, fiecare nou articol publicat, va avea și o variantă audio. Practic, în loc să citiți vă puteți lua căștile, vă așezați frumos în fotoliu și ascultați. Sper să fie de bun augur schimbarea aceasta!

Referitor la ritmul nou de viață la care mă acomodez, încerc să găsesc un echilibru între viața de familie, cabinet, proiecte adiționale, alergat, citit. Uneori îmi iese, alteori nu.

Uneori simt nevoia să tac, mai ales după ce ascult povești de viață grele. Poate fi și acesta un motiv pentru care nu am mai scris. Am păstrat mult în interior pentru a putea procesa.

Câteodată nu mai am timp. De fapt, de multe ori nu am timp. Știu că mai pot lucra la propria organizare a activităților. Citesc acum o carte interesantă pe acest subiect, revin cu detalii.

Pe de o parte, mi-a plăcut pauza de scris. Am simțit că am nevoie de ea.La fel cum, acum, simt nevoia să revin.

Mă bucur să vă știu aici!

Să ne auzim cu bine,

Andreea

 

Îți mulțumesc că citești articolele mele! Te invit alături de mine și pe celelalte platforme online:

Facebook: Blog – Andreea Arsene

InstagramAndreeaArsene.ro

 

Sursa foto: Pexels

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *