andreea-arsene-webstock
Conferinte / Campanii

Webstock 2018 – Inspirație

Anul acesta am simtit nevoia sa las lucrurile să se așeze după Webstock. Nu am vrut sa scriu imediat, la cald. Eram curioasă cum mă voi uita în urma la eveniment, ce-mi voi mai aminti, cu ce voi rămâne. Mi-am dorit sa nu mai fiu sub energia momentului si sa ma uit detașată in spate la ziua de 5 Octombrie.
Asa cum poate ați citit, așteptam acest eveniment si îmi făcusem câteva așteptări:

1. Sa ramân deschisă pentru a-i asculta pe Vorbitori, pentru a simți energia specifica acestor întâlniri.
2. Sa o cunosc pe Cristina Oțel.
3. Sa cunosc comunitatea bloggerilor din Timișoara.

Vorbitorii au fost minunați! Fiecare in parte a avut acel ceva, personal și de la fiecare am putut lua câte o lecție de viață, o idee, un gând.
Cornel Amariei – un tânăr foarte inteligent, printre cei mai deștepți oameni din lume. Mesajul lui a fost clar: să fim curioși, așa sigur vom evolua. În cazul în care vreți să aflați mai multe despre el, găsiți aici un interviu pe care l-a avut cu Andreea Esca la Europa FM.

Andreea Esca – m-am bucurat să o văd live, să-i simt energia despre care toată lumea vorbea. Și da, femeia aceasta este un munte de energie, de simplitate, de muncă și profesionalism. Mai adăugăm și faptul că în planul familiei lucrurile stau bine (cel puțin asta se vede). De la ea am învățat un lucru important: pătrează linia clasică, nu se va demoda niciodată. În același timp, reinventează-te, acceptă provocările și vezi ce iese din asta. Am plecat cu o doză de curaj de la întâlnirea cu ea.

 

Andreea Esca la Webstock
Andreea Esca la Webstock

Vlad Voiculescu – a fost exact așa cum mă așteptam. A vorbit din suflet, cu sinceritate și simplitate. Modest, dar cu multă putere, inteligență și determinare. Dacă vrei cu adevărat, se poate!

Vlad Voiculescu la Webstock
Vlad Voiculescu la Webstock

Mihaela Noroc – ne-a delectat cu poveștile de călătorie și cu fotografiile sale. Ea pozează femei cu scopul de a le pune în evidență acea frumusețe pe care uneori doar un ochi profesionist o poate vedea. Intrați să-i vedeți minunățiile, o găsiți aici.
Cabral – în stilul lui caracteristic a spus un mare adevăr: dacă nu ne unim între noi și nu lucrăm împreună, vom rămâne doar niște insule izolate. O comunitate are o voce mai puternică! Eu încă mai reflectez la cele spuse de el și la impactul pe care îl vedem în societate, în familiile actuale, în comunități.
Delia – ne-a cântat superb! Melodia aceasta mi se pare că reflectă atât de bine zilele noastre. Trăiește frumos!
În ce-a de-a doua parte a zilei au fost conferințe în paralel în mai multe săli, fiecare a mers acolo unde a avut curiozități sau răspunsuri de găsit.
Pentru mine, Webstock este spațiul care adună laolaltă oameni pasionați de ceea ce fac. Este un bun loc de socializare, de start a ideilor de proiecte, de cunoaștere a oamenilor care ne-ar putea ghida.
Webstock este și despre poze frumoase, pentru că în fiecare an sunt multe colțuri foto cu diverse tematici, care mai de care mai interesante.

Webstock este despre o organizare ca la carte, așa se vede din exterior 🙂
Webstock este despre evoluție, cu fiecare an care a trecut s-a mai adăugat ceva.
Webstock este despre oameni și despre suflet! Evenimentul a început cu gânduri transmise către Robert Cadar

Robert la Webstock
Robert la Webstock

Mă bucur că am avut ocazia să fiu acolo și sper ca lucrurile să meargă într-o direcție bună astfel încât an de an octombrie să ne găsească la Webstock!
Felicitări Evensys pentru evenimentele voastre!

Pauza de alăptare
Pauza de alăptare
Cam obosite la final de zi
Cam obosite la final de zi

Gânduri la 10 ani de Webstock
Gânduri la 10 ani de Webstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *