andreea-arsene-webstock
Conferinte / Campanii

Cu ce gânduri mă duc la Webstock 2018?

Vineri, 5 Octombrie, este din nou marea întâlnire a oamenilor plini de viața. Asta simt la Webstock, energia buna a pasionaților si a oamenilor care fac bine ceea ce fac.

Este o ediție aniversara, se fac 10 ani de la prima ediție. Si dacă oricum acest eveniment era spectaculos in sine, cu siguranta anul acesta va aduce si mai multa culoare și energie. Numai dacă arunc o privire peste lista speakerilor îmi dau seama cât de fain o să fie: Andreea Esca, Vlad Voiculescu, Mihaela Noroc, Dr. Vasi Radulescu, nici nu-i pot enumera pe toti. Lista e aici: Vorbitori Webstock 2018.

Ma duc acolo cu gânduri mari si deschisă de cunoaștere. Anul trecut ma simteam mica si usor pierduta in multimea de oameni de acolo, dar anul acesta plec cu un alt set-up mental. Ma simt norocoasa sa pot lua parte la acest eveniment, așa ca ma duc recunoscătoare pentru cât de frumos s-au aliniat lucrurile in plan personal astfel încât sa ajung la București.

Cu 3 copiii avem nevoie de o întreaga logistica pentru a face asta. Cred ca nu degeaba am lucrat eu in logistica înainte 😊

Copiii mari ramân cu bunica si Răzvan, merg la gradi, se joaca, dorm.

Bebelușul familiei ma însoțeste la București si acolo ne întâlnim cu cea de-a doua bunica, mama mea, care va sta cu Alex cat eu sunt la conferința. Pentru micuța Alex, nu va fi o noutate, ea și anul trecut m-a însoțit.

Așadar, cum sa nu apreciez totul si sa Multumesc pentru ce primesc?

Nu-mi rămâne decât sa deschid ochii sufletului si sa ma bucur de tot ce vad, aud, întâlnesc.

Abia aștept să-i ascult pe Vorbitori. Știu că anul trecut fiecare în parte m-a surprins cu câte ceva, fiecare a avut o vorbă despre viață, o idee, un proiect, ceva cu care am rezonat și am luat în bagajul personal al experiențelor. Aici am sumarizat experiența Webstock 2017.

Abia aștept sa o cunosc in carne si oase pe Cristina, cea care ma inspira si pe care o simt aproape deși nu ne cunoastem personal!

Abia aștept sa vad comunitatea bloggerilor din Timișoara!

Abia aștept sa simt atmosfera de acolo, energia pe care nici prea pot sa o descriu in cuvinte, pentru ca e ceva ce se simte doar acolo, in sala!

Abia aștept sa ma vad cu Miha, prietena si partenera mea la aceste evenimente, alături de care trăiesc experiența vieții!

Abia aștept sa o vad pe mama, mi-e dor de ea si ma bucur ca aveam oportunitatatea de a “simți” Bucureștiul impreuna pentru câteva zile.

Webstock, venim cu energie buna si deschidere!

 

Sursa foto Webstock 2017, insărcinată cu Alex 🙂

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *