copii-nostri
Familie,  Slider

Azi este despre ei, despre copiii noștri

Dragii mei copii,

Vreau sa știți ca ziua asta este despre voi. Sunteți doi copii minunați, iar in fata voastră se deschide o noua lume, grupa mica pentru tine, Ioan, si grupa mare pentru tine, Maria.

Stiu, nu este usor începutul, oricât de mult facem pregătirea, așa cum nici pentru mama sau pentru tata nu este usor sa revină la lucru după concediu sau sa înceapă un job nou.

Stiu ca aveti emotii, stiu ca poate o sa fiți copleșiti de prima zi, dar eu sunt cu voi si m-am pregătit cu toată răbdarea, dragostea si conectarea.

Stiu ca așa cum sunteți azi, nu veți mai fi, pentru ca veți creste si va veți dezvolta prin situatiile la care veți fi expuși. Eu nu voi fi acolo sa va ghidez la fiecare pas, dar am încredere ca vocea mea este deja cu voi.

Stiu ca sunteți buni si calzi si îmi doresc sa ramaneti la fel indiferent de oamenii pe care ii veți intâlni. Binele va atrage bine, continuați sa credeți asta.

Stiu ca exista un paradox de sentimente: curiozitatea cu privire la noutățile de la gradi si teama de necunoscut, dar aveți încredere si dati-va timp. Eu sunt lângă voi si va susțin in tot procesul de (re)adaptare.

Stiu ca veți învata multe lucruri noi, doamnele de la gradi sunt pline de idei.

Stiu ca va veți face prieteni noi despre care îmi veți povesti ulterior si vom râde de pățaniile voastre.

Stiu ca doamnele va vor ghida pașii frumos, am încredere ca am ales bine pentru voi.

Stiu ca aveți nevoie de timp, sa puteți percepe programul nou, copiii si sa va (re)descoperiți doamnele. Stiu asta si nu ma grăbesc, sunt cu voi!

Copiii mei, o sa fie un an minunat! 

Sa avem încredere si rabdare, împreuna începem o noua călătorie in anul școlar!

————————

Dragi părinți,

Aveți încredere in copiii voștri! Fiți alături de ei, fără cuvinte mari, dati-le brațele voastre pentru îmbrățișări si strângeri la piept. 

In lumea asta noua ce le sta in fata au nevoie sa știe si sa simtă ca noi suntem cu ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *