de-6-luni-impreuna
Familie

De 6 luni împreună

Doamne, cat de frumoasa poate sa fie viața cu un bebelus!

(Paranteza: avem si momente grele, don’t worry, dar azi e despre cele bune)

Diminețile cu miros tipic de bebelus: pampi amestecat cu pișu, cu miros de lapte, de somn de noapte, cu mânuțe care umbla prin pat sa atingă perne si trage de hainele mele, cu piciorușe grasune care lovesc patul.

Ma uit la tine si iti vad ochișorii negri care ma pătrund. Te ating si iti simt pielea catifelată, colăceii grasuni de la picioare si mânuțe.

Nu stiu ce am facut sa merit asta. 

Ma uit la tine si vad câtă încredere ai in mine. Iti vad ochișorii cum ma caută si mânuțele cum se întind spre mine. Ma simt norocoasa sa fii a mea!

Ma uit la tine si vad cum râzi la fratii tai si cum te bucuri când sunt in preajma ta. Ei sunt precum soarele care te ghidează, apariția lor e fermecătoare pentru tine si te acaparează cu totul.

Puterea fraților

Ma uit la tine si văd cum creezi legătura frumoasa tata-fiică. Vad cum te pierzi in brațele mari ale lui Razvi, cum te lasi adulmecată si pupata așa cum numai el știe, cum râzi cand te gâdila. 

Ma uit la tine si vad un omuleț mic si cald, un omuleț care este o bucata din Maria si alta din Ioan. 

Ma uit la tine si mi se pare ca alături de fratii tai faceți un puzzle complet.

Ma uit la tine si vad ca viața noastră ar fi fost mai săracă fără tine, îmi dau seama ca nici nu conștientizam ca ne lipsește ceva. Dar acum, avându-te cu noi, mi se pare ca suntem completi, perfecti.

Ma uit la tine si încă nu conștientizez ca sunt mama de 3 copii. 

Ma uit la tine si ma simt binecuvântata ca ni te-a trimis Dumnezeu.

Ma uit la tine si ma întreb oare care va fi rolul tău pe lumea asta? Ce urmează sa faci tu si doar tu?

Ma uit la tine si imi doresc sa avem înțelepciunea sa te creștem bine, sa fii un om frumos si curat pe interior, sa fii fericita si sa te simți iubita, pentru ca esti cu adevărat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *