e-perfect
Gânduri

E perfect!

Ma uit pe geam cum ninge. Fulgii grăbiți si imperfecti sunt purtați de vânt in toate direcțiile, fără a se putea opune. Mașinile trec in viteza pe strada de lângă maternitate. Câteodată se mai aude un claxon lung, probabil un șofer nemulțumit. Fumul de la case este si el purtat de vânt. Brazii verzi aduc o pata de culoare pentru griul de afara. E frig, vad lumea cu geci groase, căciuli si zgribuliti cum aleargă repede spre destinatiile lor.

Incet încet mașinile si acoperișurile caselor se acoperă de zăpada.

Altădată o zi din asta, m-ar fi facut apatică. As fi zis: “Bine ca tocmai in weekend e vremea asta, ar fi putut fi soare. Sau ar fi putut fi niște fulgi mai frumoși. Sau lume mai calma in trafic.”

Dar azi totul mi se pare perfect sa fie așa. Astăzi stau si privesc spectacolul de afara, dar in interior am propriul meu spectacol.

O bucata mica de om proaspăt ne crează unicitatea si perfecțiunea zilei. Niște obrăjori rotunzi, un nasuc perfect si un miros unic sunt doar câteva din ingredientele speciale. Pielea catifelată si calda, fățuca lipita de umărul meu si respiratia aceea liniștita…știe ca este in locul potrivit.

Nu stiu cum vezi tu ziua asta, dar pentru mine e perfecta, cu toate durerile aferente, cu tot dorul de ceilalți copii, cu absolut tot, e perfect așa cum e

Multumesc Doamne pentru tot!

Sursa foto: Pexels

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *