multumesc
Gânduri

Zâmbesc și vă mulțumesc!

Azi e ziua mondială a zâmbetului, se sărbătorește în prima zi de vineri a lunii Octombrie. Deci nu ne rămâne decât să găsim motive pentru a zâmbi. Și cum fiecare zi, fiecare om, fiecare întâmplare aduce și o parte bună, cu siguranță vom descoperi o sumedenie de motive pentru zâmbet și voie bună.

Am multe motive de fericire, în fiecare zi găsesc îmi reumplu rezervorul de bine cu ceea ce trăiesc, dar le voi lua treptat.

Eu azi vreau să zâmbesc și să vă mulțumesc vouă, celor peste 500 de oameni care ne-am adunat aici pe blog. Vă mulțumesc și sunt fericită în primul rând pentru că mă citiți!

Sunt peste 90.000 de bloguri, din ele mult mai puține sunt active pe săptămână și publică articole, însă eu sunt recunoscătoare vouă, că printre ce mai citiți, alegeți să vă opriți și în casa mea virtuală. Odată cu oficializarea blog-ului, am descoperit oameni minunați , oameni cu valori și credințe similare, oameni de care auzisem dar pe care nu îi cunoscusem personal. Sunt oameni care citesc și mă contactează personal pentru a clarifica anumite aspecte din articol sau pentru a mă întreba detalii legate de un subiect anume. Sunt oameni care împărtășesc situații similare cu cele trăite de mine, de noi. Sunt oameni care se amuză la pățaniile noastre. Cum să nu zâmbesc după feedback-urile astea?

Sunt și oameni care contestă ce scriu, cel mai criticat articol și cele mai grele cuvinte le-am primit în urma articolului despre vaccinurile vândute la negru. E greu de dus în acele momente, mi-e dificil atunci să înțeleg că un om care nu mă cunoaște personal, poate să-mi aducă injurii așa profunde. Dar am înțeles că e normal unii să fie de acord cu părerile mele, alții să nu fie de acord.

Și tot zâmbesc, chiar și atunci când e mai greu pe partea de blog. Zâmbesc pentru sănătate, pentru soare, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru natură.

Așadar eu azi sunt fericită și zâmbesc pentru că voi mă citiți!

Vouă ce vă aduce zâmbetul pe buze azi? Acum când citiți?

 

 

 

2 Comments

  • Ana-Maria

    Băiețelul nostru reușește zilnic sa ne fure zâmbete…Spre exemplu astăzi dansa, cânta si aplauda in timp ce ii cântam (11 luni)🕺🏼Cred cu tărie ca momentele petrecute alături de ei sunt cea mai mare bucurie pe care o putem primi…

    • Andreea

      Ce fain Ana! Da pana sa avem copii nici nu putem anticipa toate momentele astea de fericire si bucurie *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *