o-zi-de-conferinte
Conferinte / Campanii

O zi întreagă de conferințe

Webstock este cel mai mare eveniment social media de peste an, este locul unde se întâlnesc oamenii pasionați de social media, oamenii care fac strategii, care dezvoltă proiecte în online. Sunt prezenți oameni din zona de marketing, bloggeri, vloggeri, oameni din zona PR, consultanți în social media. Anul acesta are loc în 29 septembrie, adică fix peste 2 zile 🙂 .  Pentru mine este prima participare anul acesta și, sincer, abia aștept!

Pentru cine nu poate ajunge, să nu fie cu supărare, să fie cu bucurie pentru că evenimentul poate fi urmărit live pe pagina Webstock începând cu ora 9.

Eu aștept evenimentul, în primul rând, pentru a cunoaște oameni din comunitatea aceasta, a online-ului, pentru a-i cunoaște pe oamenii care mă inspiră în ceea ce fac eu cu blog-ul. Îmi doresc să aflu noutăți din domeniu, abordări eficiente, strategii pentru a crește comunitatea de pe blog.

Ieri am primit confirmarea agendei pentru Webstock 2017 și arată într-un mare fel.

În prima parte a zilei vor fi 2 conferințe :

09.00-11.00 Sesiunea 1Moderator: Cristina Bazavan, Invitați: Alex Gâlmeanu, Lucian Mîndruță, Matei Dima, Marius Manole

11.30-1300 Sesiunea 2Moderator: Cristian China Birta, Invitați: Ionuț Budișteanu, Alin Preda, Mihai Toader Paști, Claudia Butacu, Dr. Catalin Cristoveanu

În a doua parte a zilei vor fi conferințe ce se vor desfășura în paralel, așa că aici intervine alegerea în funcție de interesul fiecărei persoane din sală. Personal, eu vreau neapărat să ajung la:

14.30-16.00 Influencer marketing session – aici mă interesează direct subiectul, se leagă cu unul din motivele pentru care eu merg la Webstock, acela de a-mi crește comunitatea în online. Moderator o să fie Monica Jitariuc, pe care am văzut-o la Social Media 2016. Este un om cu o experiență fantastică pe zona de marketing și proiecte și cu rezultate foarte bune. Invitații ei sunt oameni din zona strategiei, dezvoltării, marketing-ului și vlogging.

16.30-18.00 Blogging session  – și sesiunea asta intră tot în categoria “must be there”. Moderator Victor Kapra, invitați Vali Petcu, Andreea Retea, Alexandru Ciuca, Marian Ionescu, Marius Pahomi.

19.00-21.00 Webstock Awards – are loc decernarea premiilor pentru oamenii care au lansat campanii creative, faine și care merită să fie recompensați, cunoscuți.

Apoi urmează party-ul de final.

Mai sunt 2 zile până vineri, eu abia aștept momentul să fiu în sala aceea plină de oameni inspiraționali, fiecare pe aria lui. Ca la fiecare eveniment de acest gen, Miha va fi alături, așa că vom savura din plin ziua asta împreună.

Ne vedem la Webstock sau online cu noutăți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *