Conferinte / Campanii

Despre oamenii frumoși de la Social Media for Parents 2017

Eu cred ca Social Media for Parents este, în primul rând, despre socializare, despre un context creat pentru ca mai mulți oameni pasionați de același lucru, să împărtășească idei, experiențe, să se cunoască mai bine.

Pe lângă grija pe care organizatorii o au pentru noi, să ne simțim bine și să fie relaxant, mai este și despre a avea parte de informații bogate, pentru unii mai noi, pentru alții aceleași lucruri, dar spuse cu alte cuvinte. Practic, este vorba și despre un context în care noi avem parte de educație.

Și mai cred că Social Media for Parents este și despre cum vrei să fie. Ce înseamnă asta mai exact? Este vorba despre set-up-ul mental cu care pleci, în momentul în care vezi lista Vorbitorilor, tematicile abordate, agenda completă. Dacă din start te gândești că o să fie de 2 bani un anumit moment, atunci cu siguranță mintea va căuta exact acele momente care să confirme crezurile inițiale. Dacă pleci la drum cu gândul la o zi relaxantă și de cunoaștere, nu ai cum să nu vezi multe momente de acest gen.

Eu am plecată din Timișoara setată că voi avea o zi excelentă, alături de Miha și de alți oameni pe care aș fi dorit să-i cunosc. Ne-am relaxat la gândul că în mijlocul săptămânii, noi ne-am luat concediu și ne-am permis o escapadă la București. Ne-am bucurat de zborul cu avionul, deși ne-am trezit dimineața la 4, ca la ora 7 să aterizăm la capitală. Am savurat ceaiul din aeroport și privirile somnoroase ale celorlalți, noi eram pline de pozitivism.

Am avut mici peripeții cu mașina care trebuia să ne ia din aeroport, dar eram zen, așa că părea un incident minor și neînsemnat. Apoi, când am ajuns la Caro, Miha nu figura pe liste, deși primisem confirmare pe mail. S-a rezolvat și asta, noi tot zen eram și nimic nu ne-ar fi schimbat starea, pentru că așa ne propusesem, să ne bucurăm din plin de ziua asta și să fim recunoscătoare că putem face asta.

Am savurat cafeaua în grădină și am așteptat să înceapă evenimentul.

Și de aici a început să curgă cu momente frumoase. Pe lângă acele moment din agendă, în care am primit informații faine despre care am scris aici, Social Media for Parents 2017, am cunoscut oameni frumoși.

Prima cu care m-am văzut a fost Eliza, care scrie pe SuntPitic.ro. Eliza e din Brașov, așa că am avut multe de discutat pe acest subiect, pe ieșiri cu copiii în zonă, despre blogging în zona respectivă și sigur am fi continuat mult și bine dacă nu începeau invitații să-și susțină momentele. Cu siguranță, ne vom mai vedea în Brașov și ne vom continua poveștile.

Bogdana, Eliza and myself la Social Media for Parents 2017

Lângă noi la masă a fost și Bogdana, care scrie pe Psiholog Bogdana Pacurari, alături de care am descoperit mai multe aspecte în comun: pasiunea noastră pentru psihologie, pentru ființa umană, experiența ei similară în corporație și decizia de a schimba drumul, pornind pe o altă cale profesională. Povestea ei despre acest moment al vieții și al deciziei este aici: Când visul devine realitate…

Bogdana, eu si Miha la Social Media for Parents 2017

M-am bucurat să o revăd pe Miha Coșescu cea blândă și caldă, autoarea cărților pentru întreaga familie: Te iubesc orice culoare ai avea și Impreună până la capătul lumii și un om inspirațional care scrie pe CreștemOameni.ro.

Miha Cosescu, cea cârlionțată la Social Media for Parents 2017

Un alt om inspirațional estei Mona Curezu, care este specialist în somnul bebelușului. Pe Mona am cunoscut în 2015, amândouă eram în training la Timișoara pentru formarea în Cercul siguranței. Atunci i-am cerut câteva sfaturi pentru problemele cu care mă confruntam la acel moment, Ioan avea 5 luni, Maria 2 ani si 6 luni, fiecare cu nevoi diferite la capitolul somn, mai ales peste zi, așa că Mona m-a ghidat foarte fain pe partea aceasta. La întâlnirea aceasta am descopeti că amândouă o știm pe Mara, un om mi-nu-nat!

Și sigur, nu pot să nu scriu despre un om frumos, alături de care am împărtășit ziua asta frumoasă, Miha, prietena mea dragă. Îți mulțumesc și sunt recunoascătoare să te am în jurul meu!

Prietene la Social Media for Parents 2017

 

 

 

2 Comments

  • adriana

    Eu am urmarit conferinta online (de la Satu Mare e drum lung pana la Bucuresti!). Mi-au placut informatiile pe care le-am primit de la invitati, dar mi-a lipsit tocmai aceasta socializare despre care scrii tu! Ma bucur tare mult pentru voi ca ati reusit sa va vedeti si sa socializati!

    • Andreea

      Adriana, asa este, e drum lung de la Satu-Mare la Bucuresti, dar iti zic sincer ca merita. Anul trecut am urmarit online Webstock, dar nu am avut acelasi sentiment ca la Social Media. Poate anul viitor reusesti sa ajungi, o sa simti/vezi diferenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *