Conferinte / Campanii

Social Media for Parents – un eveniment dedicat bloggerilor de parenting

În mai puțin de o săptămână, plecăm la București la Social Media for Parents. Abiaaaa aștept!

Eu am aflat de acest eveniment anul trecut și imediat m-am înscris. Am avut șansa să fiu acceptată ca Ambasador al evenimentului, să merg alături de Miha, să participăm o zi întreagă la speech-uri si dezbateri pe teme de parenting, sănătate și blogging. Am scris aici cum a fost în 2016Partea haioasă și deloc vizibilă în cele scrise, a fost legata de eforturile mele de a supraviețui fără un bebeluș  alăptat (Ioan avea 1 an si 2 luni). Sigur înțelegeți ce înseamnă asta și cum abia așteptam să ajung la el. Dorința a fost reciprocă, așa că reîntâlnirea ne-a împlinit pe amândoi.

Anul acesta vom merge din nou, în aceeași formulă și mă bucur tare mult să scriu despre acest eveniment. Vom avea 1 zi doar a noastră, ca prietene, în care ne vom bucura de un eveniment frumos. Vom pleca cu avionul de la Timișoara dimineața și ne vom întoarce seara (ce bine că ești aici Ryanir la prețuri faine 🙂 ) .

Ziua de 19 iulie se anunță excelentă! Vor fi prezenți mulți bloggeri de parenting pe care îi urmăresc și îi apreciez direct. Aș vrea să o cunosc live pe Cristina Oțel, pe Ana de la Mămica Urbană, pe Florina Badea, pe Miruna și pe Domnica Petrovai. Pe Gaspar l-am văzut anul trecut în acțiune când ne-a povestit despre atașament, i-am savurat fiecare cuvânt, dar abia aștept să aud ce ne zice despre bullying !

Unii din bloggerii de mai sus vor participa direct la partea de speech-uri și dezbateri, alții vor fi în sală.

Este un moment de socializare foarte important, în care se pot consolida niște relații, se poate face schimb de experiențe, idei, se pot crea colaborări! Și va fi o zi specială pe care noi două să o împărtășim și ne bucurăm de ea împreună.

Așadar, 19 iulie, hai odată!!!!

Încă se mai pot solicita invitații gratuite la eveniment aici: Înscriere SMfP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *