Alergare

Super competiție de alergare la Timișoara

Poate deja știți sau poate inca nu știți, asa ca scriu aici. In 24 Septembrie, in Parcul Copiilor din Timișoara, are loc un super concurs de alergare, Super 24h.

Ceea ce il face special este abordarea lui, in sensul ca nu se impune o distanța anume, se dau doar timpul limita, traseul si fiecare concurent aleargă cat poate. La final, cel care a adunat cei mai mulți km câștiga.

Concursul este organizat de Insitutul pentru Dezvoltare Europeana a Societății si de Supermamicile Alergatoare. In spatele acestor organizații sta un om plin de optimism si energie, un om care-i inspira pe ceilalți din jur si care mai este si un munte de perseverenta, Diana Amza. Ea a crezut in aceasta idee si pe 24 Septembrie va fi pusă in aplicare.

Date importante:

*Startul se va da la ora 8 dimineata, in 24 Septembrie.

*Traseul este localizat in Parcul Copiilor si va fi reprezentat de o bucla de 1km 244m.

*In total vor fi doar 100 de locuri disponibile, cumulat la toate categoriile. Daca inca nu te-ai înscris, te sfătuiesc sa te decizi rapid si sa acționezi.

*In 4 Septembrie se vor inchide înscrierile.

*Categoriile de concurs sunt: Individual 12h, Individual 24h, Ștafeta 12h, Ștafeta 24h. Partea buna la stafeta este ca poți convinge 2,3,4,6 prieteni, va împărțiți intervalele orare in care aleargă fiecare si faceți un concurs de echipa.

*Vor fi amenajate 2 puncte de revitalizare pe traseu.

*Oricine dorește sa se implice ca voluntar este așteptat sa se înscrie pe pagina: Voluntar S24h. Ca orice concurs, cu ajutorul voluntarilor se pot face lucruri frumoase. Aici concurenții vor avea nevoie de încurajările noastre, de zâmbete, de pahare cu apa si hrana solida 24h.

Așadar, prieteni care veniți cu copiii in parc, alergători dornici de o experiența unica, voluntari, haideți pe 24 Septembrie in Parcul Copiilor sa alergam sau sa-i susținem pe participanții curajoși!

Va fi sigur un eveniment de neuitat! Ne vedem acolo!

Pagina oficială a evenimentului este http://www.s24h.ro/acasa.html

Pe Facebook, găsești informații utile pe pagina Concurs de alergare “Super 24h” si pe pagina S24h.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *