Conferinte / Campanii

Social Media for Parents 2016

Apariția publică blog-ului a venit în timp. Întâi am scris numai pentru mine, apoi l-am făcut cunoscut în familie, apoi am ales să-l cunoască prietenii. După ce am explorat un pic lumea asta a blog-ului și am primit multe mesaje de încurajare și de apreciere, am decis să trec la pasul următor și astfel am mutat “casa virtuală” pe o nouă platformă. L-am redenumit, i-am pus logo și motto, l-am înzestrat cu noi achiziții. Și am decis că voi încerca să fac din ce în ce mai multe în această direcție.

De curând am aflat că există un eveniment destinat bloggerilor de parenting, în care se vor aborda exact teme de interes pentru mine și anume cum să fac mai bine ceea ce am început. Care sunt tendintele actuale în domeniu? Cum creem o comunitate online? Ce instrumente social media folosim? Cum ne conectăm cu brandurile?

Este vorba despre Social Media for Parents 2016, un eveniment aflat la cea de-a 4-a ediție, ce va avea loc la Hotel Caro București, în data de 20 iulie.

Lista vorbitorilor din cadrul conferinței mi-a atras atenția în sens pozitiv și mi-am zis că nu pot rata evenimentul. O parte din cei care vor fi prezenți sunt Gaspar Gyorgy, Mirela Retegan, Mihaela Bilic, Ioana Macoveiciuc (Printesa Urbana), Oana Moraru, Maria Coman. Lista completă a Vorbitorilor este disponibilă pe site-ul evenimentului Social Media for Parents.

Participarea este gratuită pentru părinții bloggeri, este suficient să solicite o invitație și apoi vor primi răspunsul organizatorilor.

Partea și mai bună a lucrurilor este următoarea: dacă din diferite motive participarea fizică la București nu este posibilă, evenimentul poate fi urmărit live pe site. Așadar, informațiile prețioase pot ajunge oricum la destinatari.

Eu am multe curioziăți și întrebări, așa că abia aștept să-mi găsesc raspunsuri în cadrul acestui eveniment.

Social Media for Parents 2016, Hotel Caro București, 20 iulie! Ne vedem acolo!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *